Schotse hooglanders

Beste mensen,

Er is  deze  week weer  een Schotse Hooglanders uit de Duurse waarden op ‘wintersport’ gegaan. De vleespakketten zijn weer verkrijgbaar voor de liefhebbers. Heb je belangstelling, geef dit dan zo snel mogelijk door via het contactformulier op onze website, www.natuurlijkmenkveld.nl/contact. Op=Op! In maart zullen we een nieuwe poging doen om twee koeien naar de wintersport te lokken.

Het vlees word gesorteerd verpakt in pakketjes (diepgevroren) van ongeveer 300 gram en is gelabeld op naam. Wij maken gemengde pakketten van 5 kilo (maximaal 3 pakketten per persoon).
De prijs per pakket € 48,-.

De vleespakketten kunnen zaterdag 28 februari tussen 14:00 en 16:00 worden afgehaald bij ons thuis op de boerderij de Kuiperij,  aan de Diepenveenseweg 24 te Olst.

Daarnaast zijn er heerlijke biologische aardappelen  te verkrijgen  in zakken van 5 kg voor € 4,-. Ook zijn er biologische uien verkrijgbaar. Deze kosten 1 euro de kilo.  Zowel de aardappels als de uien komen van eigen land en zijn ruim op voorraad aanwezig, bestellen is niet nodig.

Met vriendelijke groet,

familie Menkveld

1 Reactie

  1. Jacobien

    Wat een mooie website! Wij wensen jullie veel succes met de uitwerking van jullie ideeën.

    Groeten Ivo, Jacobien en Guus

    Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.