Aardappelen, hooi en stro

Elk jaar telen wij, biologisch, op kleine schaal consumptie aardappelen. Wij bewaren deze in onze aardappelbewaarloods zonder toevoegingen. En verkopen deze op ons erf middels zelfbediening: wees welkom en loop de oude paardenstal binnen om zelf aardappelen te pakken en betalen.

De oogst van 2023 is een mooie. De planten hebben grote aardappelen geproduceerd, goed van smaak.

23-1-24: Wij zijn begonnen aan de verkoop van de laatste kuubkisten. De verkoop zal niet heel lang meer door kunnen lopen, misschien tot maart? Wij zullen deze pagina up te date houden. Voor nu: er staan aardappelen klaar.
17-2-24: De laatste 2 netzakken rode aardappelen zijn aangebroken, dus die zijn er nu nog maar binnenkort niet meer. Er is nog een volle kuubkist geel, dus die is er sowieso voorlopig nog.

U kunt weer terecht bij ons verkooppunt op de deel van de boerderij:

  • Aardappelen met gele schil van het ras Carolus. Deze zijn vrij kruimig.
  • Aardappelen met rode schil van het ras Alouette. Robuust en redelijk vastkokend.

De deur is open, aardappelen kunt u zelf pakken. Betalen kan contant, middels QR of zelf overmaken. De papieren tassen bevatten 5 kg en kosten € 6,-.

Biologisch hooi en biologisch stro is bij ons verkrijgbaar in kleine en grote pakken. Merendeel gaat naar biologische collega’s uit de buurt. Maar bent u op zoek naar biologisch hooi of stro voor uw dieren of moestuin, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

NB 2023 was geen goed graan&stro-jaar qua weersomstandigheden. Er is daardoor helaas geen stro meer. Nieuwe oogst van stro is juli/augustus.