Aardappelen, hooi en stro

Elk jaar telen wij op kleine schaal consumptie aardappelen. Biologisch, zonder kunstmest en chemie. Wij bewaren deze in onze aardappelbewaarloods zonder toevoegingen. En verkopen deze op ons erf middels zelfbediening: wees welkom en loop de oude paardenstal binnen om zelf aardappelen te pakken en betalen.

Aardappelen:

3-4-2024 Alle aardappelen van 2023 zijn uitverkocht. We houden u op de hoogte hier op de site en via een openbare Facebookpagina. Onze Facebook kunt u ook lezen als u zelf geen lid bent van het platform. facebook.com/natuurlijkmenkveld.

U kunt vanaf augustus weer terecht bij ons verkooppunt op de deel van de boerderij:

  • Aardappelen met gele schil van het ras Carolus. Deze zijn vrij kruimig.
  • Aardappelen met rode schil van het ras Alouette. Robuust en redelijk vastkokend.

De deur is open, aardappelen kunt u zelf pakken. Betalen kan contant, middels QR of zelf overmaken. De papieren tassen bevatten 5 kg en kosten € 6,-.

Hooi en stro:

Biologisch hooi en biologisch stro is bij ons verkrijgbaar in kleine en grote pakken. Merendeel gaat naar biologische collega’s uit de buurt. Maar bent u op zoek naar biologisch hooi of stro voor uw dieren of moestuin, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

NB 2023 was geen goed graan&stro-jaar qua weersomstandigheden. Er is daardoor helaas geen stro meer. Nieuwe oogst van stro is juli/augustus.