Wij vinden het leuk en belangrijk om aan alle geïnteresseerden te vertellen over onze werkwijzen en visie op landbouw. Samen wandelen we langs de biologische, flora- en faunarijke akkers en natuurlijke graslanden. Zo kunnen we laten zien wat we doen en wat dit voor resultaten geeft, denk bijvoorbeeld aan bodemkwaliteit en biodiversiteit. Onderweg gaan we graag met u in gesprek.

Komende maand, juni 2024, bieden wij twee excursies waarvoor u zich kunt aanmelden per mail (info@natuurlijkmenkveld.nl). De rondleidingen zijn inclusief koffie/thee ed. Wij vragen u na afloop om een vrijwillige bijdrage (contant/QR). Wij maken de groepen niet groter dan 15 personen.

Excursie 1: Nijendal op donderdag 6 juni om 19.30: wandeling langs de flora- en faunarijke akkers en natuurlijke graslanden. Vertrek vanaf de parkeerplaats bij de Zoogenbrink.

Excursie 2: Rondom de Kuiperij op vrijdag 14 juni om 19.30: wandeling langs/op flora- en faunarijke akkers, natuurlijke graslanden en het erf. Diepenveenseweg 24, Olst.

Wilt u zelf met een groep komen op een ander moment? Bel of mail ons dan voor mogelijkheden.